Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rád vám poradím. Přečtěte si blogy vašeho kolegy, tuniského muslima pana Berrezouga.

0 0
možnosti
DK

...zije na pokraji zivota a smrti...supky dupky do Nemec! ;-D

Lidi, nechte toho...opakovany vtip neni vtipem

1 0
možnosti
PT

"gilotiny připravené pro přivandrovalce" no to už je nechutný karneval demagogie, my nejsme zemí násilí, války a zabíjení, jako ti co k nám migrují, jsme to my  co mají jen a jen touhu po svobodě a životě bez násilí i pro naše potomky.

Pokud autor nevidí v USA a západní Evropě, co tihle dokážou udělat se svobodou domorodců,  tak to má nějaký vážný problém vnímat skutečnost a realitu.

Apropó kolik autore měsíčně posíláte ze svých peněz na pomoc těmto lidem a kolik jste ochoten si jich sebrat do své domácnosti ?

Pokud posíláte velké prd a nejste ochoten si vzít jediného tak  Váš blog je jen pokrytecké žvanění,

2 0
možnosti
BP

Ano,ano - viděl jsem záběry z Calais,četl jsem reportáž od řidiče kamionu,kterému mu tam ta horda svobodomiluvných mládenců přerazila frňák , rozřezala a rozmlátila kamion( zde na iDNES) ...Ano ano - slyšel jsem vyprávění svého kamaráda o mírumilovné atmosféře Pařížských předměstí ...

Ano ano - viděl jsem TV reportáž v naší sluníčkové TV o situaci na Srbsko-Maďarských hranicích,kde srbští taxikáři vozí ty zbědované africké ubožáky ve značkových ohozech k Maďarským hranicím za 150 Eu ( 8km) - proč taky šlapat pěšky - že ?

Ne pane - nechci participovat na své svobodě s nějakým Beduínem,Masajem,Tuarégem či Křovákem,nedej Bože s nějakým Tutsiem,který pro zábavu příslušníkům jiných kmenů odřezává ruku či   p. e .n.i ..s ...

4 0
možnosti
KA

K52a51r92e19l 49A35d49a82m

2. 7. 2015 13:46

Touhu po svobodě má čmoudík vyjadřovat ve své domovině. Tam si ji má zajistit.

6 0
možnosti
RS

Jedna ze znamek svobody je svoboda slova. Tuto svobodu autor zneuzil, protoze rozsiruje polopravdy. Je tezke analyzovat prave priciny migrace Africanu do Evropy. V zadnem pripade to neni touha po svobode. Fatalizmus techto migrantu nemuzeme pochopit. Ale je nutno zjistit, ze se jich tolik utopi,   protoze prokazatelne neumi plavat.  Dovedu si predstavit, ze klid v Evrope je lakava alterntiva k anarchii a nabozenskym valkam v Africe. Jinymi slovami Africane prchaji sami pred sebou. Dnes jsou to migranti z Afriky, zitra jak vime ze skusenosti to  budou apostole islamu. Migrantske nepokoje v Berline, Parizi a jinde jsou varovanim. Presne to nemuze Evropa potrebovat.

5 0
možnosti

Máte pravdu, blogere, jste patetický!

5 0
možnosti
OK

No, hrozná slátanina. Za příklad imigranta si vybere prostého pastevce z afgánských hor, odpor doporučí  projevit vstřícností !!! abychom nepopudili spící buňky teroristů. Jenže bohužel takových mírotvůrců je víc a nejsou to jenom obyčejní písálkové, ale jsou i mezi lidmi, kteří mají možnost rozhodovat, a to je zlé.

4 0
možnosti
OK

Oprava : ....afghánských...

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1124x
Víš jak.