Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

akki

23. 7. 2012 9:34
Jsem pro!

Renesanční člověk Vladimír Franz mě sice svou tváří zklamal, ale jeho osobnost je na post prezidenta (i císaře) dokonalá a nejlepší!:-)R^

1 1
možnosti

juhola

23. 7. 2012 9:14
Odvážný chlapče,

používat přechodníky v dnešní době zangličtělé (to je výraz, co!?) češtiny je vskutku odvážné, a to Tě ctí. Nicméně je dobré používat je správně. Ve větě: Po ... kanddátech nemajíc patří správně "nemajících". Napíšeš-li totiž nemajíc, je to, jako by fantazie a ochota měnit chyběla Tobě. Tolik výtky. Jinak zajímavý postřech, který si zasluhuje karmu.

0 0
možnosti

Edudant M.

23. 7. 2012 9:19
Re: Odvážný chlapče,

Díky za upozornění. Já ty přechodníky používám vždycky tak nějak naturálně jak se mi to zlíbí, tudíž jsou často ve špatném tvaru. Ona moje gramaitka celkově není nijak zvlášť vyspělá. Takže díky. Příště napravím :)

0 0
možnosti

Co Cech, to genius!

23. 7. 2012 9:11
Zbytecna provokace

Myslim, ze tento clanek a vlastne cela "kandidatura" profesora Franze jsou vlastne jen vyjadrenim zoufalosti lidi z toho, jaci kandidati nam to vlastne kandiduji v prime prezidentske volbe. Plno lidi dnes vystrizlivelo z blahoveho sna, ze prima prezidentska volba nas spasi a zjistuji, ze pravdu meli ti, kteri rikali, ze je uplne jedno, jestli prezidenta volime primo, ci neprimo, protoze nase zeme ma jine a mnohem dulezitejsi problemy. Priznam se, ze nemam nic vuci profesoru Franzovi, ale neznam jeho politicke nazory a stejne jako autor clanku si nemyslim, ze by o teto kandidature profesor Franz vubec vedel. Dle meho si ji nekdo vymyslel jen, aby trosku zaprovokoval a plno lidi v zoufalstvi, kdy z nabizenych kandidatu proste nelze vybrat nekoho "cerstveho", ji prijima, aby meli pocit, ze se tak nejak "postavili rezimu".

0 0
možnosti

Co Cech, to genius!

23. 7. 2012 9:11
Re: Zbytecna provokace

Bohuzel stejne jako zmena z volby neprime na primou to problemy tohoto statu nevyresi a politikum a jejich loutkovodicum to dava jen dalsi kamuflaz, aby tenhle stat mohli i nadale tunelovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1124x
Víš jak.